Detaillhandel

Autobelettering maakt van je auto een mobiel visitekaartje

Denk je erover om jouw auto te laten beletteren? Dat is een hele slimme keuze! Ongeacht met wat voor type auto je rijdt, autobelettering is altijd een erg effectieve manier om nieuwe klanten te bereiken. Zeker als je veel onderweg bent, is dit een manier van reclame maken die erg veel oplevert.

Autobelettering: waar moet je op letten?

Behalve als je ergens geparkeerd staat, is autobelettering natuurlijk erg vluchtig. Daarom moet in één blik duidelijk zijn wat er nu precies op jouw voertuig staat. Ook hetgeen je doet moet meteen helder zijn. Kies daarom voor duidelijke steekwoorden of een begrijpelijk logo. Zorg er bovendien voor dat je bedrijfsnaam en minimaal je telefoonnummer of mailadres nadrukkelijk staat vermeld. Denk ook na over de afstand waarop het leesbaar moet zijn, zorg ervoor dat de letters zeker niet te klein zijn. Let er daarnaast op dat de huisstijl ook bij de autobelettering wordt doorgevoerd.

Soorten autobelettering

De meest gekozen optie is een contour gesneden tekst of logo. Hierbij wordt het logo gedrukt en worden er snijlijnen gemaakt, zodat er geen achtergrond is. Bij een logo of tekst op een witte achtergrond, wordt dit gedrukt op een sticker met een witte achtergrond. Deze achtergrond heeft dan een bepaalde vorm, zoals bijvoorbeeld een rechthoek. Kijk hierbij of de vorm van de sticker ook past bij de vorm van je auto.

Je kan eveneens kiezen voor een sticker met een transparante achtergrond. Ook deze heeft een bepaalde vorm. Deze stickers zijn compleet doorzichtig en daardoor enkel geschikt voor hele lichtgekleurde auto’s of bijvoorbeeld de achterruit. Wil jij ook graag je auto laten beletteren? Neem dan contact op met de specialisten van Business Stickers.Zij verzorgen al meer dan 20 jaar zakelijke stickers. Heb je nog geen ontwerp voor je autobelettering? Ook hiermee kunnen zij jou helpen.